Mahakaal song lyrics are sung by KD the song lyrics are written by KD. This video song is featured by KD, The music of this song is given by GHANU MUSIC. music label by KD.
Song: Mahakaal
Singer: KD
Lyrics: KD
Music: GHANU MUSIC
Mahakaal song lyrics in Hindi English Fronts
Manne 12 Saal Mein Sab Kime Gaa Diya
Hip-Hop Haryane Mein Leya Diya
Naya Rap Ka Daur Chala Diya
Aag Laga Di Re Dhumma Utha Diya
Shabdkosh Kade Halka Na Diya
Tere Wargeyan Ka Mor Bana Diya
Agli Line Sunega To Kahega
Oh Teri Baahn Ke Yo Ke Gaa Diya
Le Sunn Fir!
Ib Rap Mera Karaga Tabahi Mere Bhai
Kade Low Kade High Wanna Do Or Die
Meri Khud Te Ladai Bete Dekhiye Chadhai
Kya Ne Maare Badai Teri Fail Hai Padhai
Isi Kaadh Dyu Padhai Beta Lele Tu Rajai
Koi Fyada Ni Je Bhai Teri Rooh Ni Kamai
Dekh Teri Karraayi Meri Wajah Te Jo Aayi Re
Yo Rap Ki Machine Leke Aa Gaya Jamai
Tu Zyada Khabbi Khan Bane
Le Aja Ne Fir Takkar Mein
Kam Kare Pehchan Bane
Le Aja Ne Fir Takkar Mein
Shabdan Te Geet Mein Jaan Bane
Le Aja Ne Fir Takkar Mein
Rap Ka Tu Bhagwan Bane
Le Aja Ne Fir Takkar Mein
Mahakaal Ka Bhagat
Mera Kalja Sakhat
Tere Paad Dyunga Tambu
Mudde Maar Dyu Takhat
Tere Theek Na Wakhat
Grah Chaal Re Galat
Panga Lena To Hai Door
Bete Boliye Bhi Mat
Mahakaal Ka Bhagat
Ho Manne Konni Bera Bhai Gaaun Ke Main
Soor Aur Taal Bhi Lagaun Ke Main
Kalje Ki Kor Te Yo Chaave Bhaichara
Bata Is Te Bhi Zyada Aur Chahun Ke Main
Main Koni Bolda Re Bole Mera Kam
Chote Wadde Bhaiyan Gelya Rakhu Ram Ram
Jo Bhi Kehna Sidha Bolu Chati Thok Ke Sehmi
Na Kalam Bikau Meri Soch Na Gulam
Mahakal Ka Bhagat
Mera Kalja Sakhat
Tere Paad Dyunga Tambu
Mudde Maar Dyu Takhat
Tere Theek Na Wakhat
Grah Chal Re Galat
Panga Lena To Hai Door
Bete Boliye Bhi Mat
Ghanu Music
Mahakaal song lyrics in hindi
हाँ केडी
देसी रॉक
महाकाल का भगत जय भोले की
मेरा कलजा सखत जय भोले किस
तेरे पड़ा दूंगा तंबू जय भोले किस
मुड़े मार द्यु तख्त जय भोले किस
तेरे ठीक ना वख्त जय भोले किस
ग्रह चल रे गलत जय भोले की
पंगा लेना तो है दूर बेटे जय भोले की
बोलिये भी मत जय भोले की
ले भाई घन्नू ने बाजा को हराया
जो मैं बोलू रिपीट बाजा
ये देसी ते जो नफरत करें
सालेयन की इत ते इत बाज
बस बहोत हो लिया और नहीं
तेरा ज़्यदा लंबा दौर नहीं
ना वेस भेस और फेस देखो
पर देश मेरा कामजोर नहीं
तन्ने जितने कुल गीत लिखे
रे जितने तो मन्ने जला दीये
बाकी जीते रिलीज करे
मेरे भैयां ने सब चला दीये
मेरा अगे ना बच्छ*डी बने
जा और किस ने सलाह दिया
माँ सरस्वती ता दुआ करु
फद्दू ने कोई काला दिया है
तू कला का नाम पे शोशन है
ये शब्द भी तेरे कुपोशन हैं
ना थीम ना कोई इमोशन है
गनेया पे फेक प्रमोशन है
तू नाकली बॉडी लोशन है
तू नदी से केडी महासागर है
तने रैप का आर नी आवे था
मेरा नाम तो जबते रोशन है
महाकाल का भगत
मेरा कलजा सखाती
तेरे पद द्युंगा तंबू
मुद्दे मार द्यु तख्तो
तेरे ठीक ना वख़ती
ग्रह चाल रे गलत
पंगा लेना तो है दूर
बेटे बोलिये भी मत
महाकाल का भगत
ले फेर केडी खिंच के
महाकाल का भगत आहो
मैं शेर जाने मेरी मां ने
दम है तो बराबर आ ने
मेरी जेल भिड़े तू क्या ने
रे जा नकली तू जा ने
तू दार जग मैं खांसु के
तन्ने लांबा गेर का बांसु के
तेरे जोड़ हला द्यु पासु के
रे नी जान मेरी सासु के
मन्ने 12 साल में सब किमे गा दिया
हिप-हॉप हरियाणे में लिया दिया
नया रैप का दौर चला दिया
आग लगा दी रे धूमा उठा दीया
शब्दकोष काडे हलका ना दिया
तेरे वारेजों का मोर बना दिया
अगली लाइन सुनेगा से कहेगा
ओह तेरी बहन के यो के गा दिया
ले सुन फ़िर!
इब रैप मेरा करागा तबाही मेरे भाई
केड लो केड हाई वाना डू ऑर डाई
मेरी खुद ते लडाई बेटे देखी चढाई
क्या ने मारे बादाई तेरी फेल है पढाई
इसी काढ़ द्यु पढाई बेटा लेले तू राजाई
कोई फ़्यदा नी जे भाई तेरी रूह नी कमाई
देख तेरी करै मेरी वजाह ते जो आई रे
यो रैप की मशीन लेके आ गया जमाई
तू ज़्यादा ख़ब्बी ख़ान बने
ले आज ने फिर टकराने में
काम करे पहचान बने
ले आज ने फिर टकराने में
शब्द ते गीत में जान बने
ले आज ने फिर टकराने में
रैप का तू भगवान बने
ले आज ने फिर टकराने में
महाकाल का भगत
मेरा कलजा सखाती
तेरे पद द्युंगा तंबू
मुद्दे मार द्यु तख्तो
तेरे ठीक ना वख़ती
ग्रह चाल रे गलत
पंगा लेना तो है दूर
बेटे बोलिये भी मत
महाकाल का भगत
हो मन्ने कोनी बेरा भाई गौं के मैं
सूर और ताल भी लगाओं के मैं
कलजे की कोर ते यो चावे भाईचार
बता इस ते भी ज्यादा और चाहूं के मैं
मैं कोनी बोल्डा रे बोले मेरा काम
छोटे वडे भैयां गेल्या रखू राम राम
जो भी कहना सिद्ध बोलू चती ठोक के सहमी
न कलाम बिकाऊ मेरी सोच ना गुलाम
महाकाल का भगत
मेरा कलजा सखाती
तेरे पद द्युंगा तंबू
मुद्दे मार द्यु तख्तो
तेरे ठीक ना वख़ती
ग्रह चल रे गलत
पंगा लेना तो है दूर
बेटे बोलिये भी मत
घानु संगीत
Mahakaal song lyrics end now if any mistakes plz comment below.

Mahakaal song lyrics in Hindi – KD best 2022
Thelyricsinhindi.com FAQs Mahakaal song
Q. 1 Who wrote the Mahakaal song lyrics?
Ans:- KD
Q. 2 Who is the singer of the song Mahakaal?
Ans:- KD
Q. 3 Which actors/actresses are in the song Mahakaal?
Ans:- KD
Q. 4 Who gave the music for the Mahakaal song?
Ans:- GHANU MUSIC