DESI lyrics KHASA AALA CHAHAR Ft. KD Best Haryanvi Songs Haryanavi 2021 | Nav Haryanvi

Desi lyrics song is sung by Khasa Aala Chahar, KD. This song’s lyrics are written by Khasa Aala Chahar, KD. This song is director of photography by Shelly Dhiman. This HD full song is featured by Khasa Aala Chahar, KD. The music of this new song is given by Ghanu Music. Music label by Nupur Audio.

Song: DESI Desi (Full Video)
Starring: Khasa Aala Chahar Ft. KD
Singer / Lyrics / Composer: Khasa Aala Chahar
Rap / Rap Lyrics: KD
Music: Ghanu Music
Mix / Master: D Chandu
Video: Raweye
Director: Buntyonetakers
Producer: Kshitij Gupta
Label: Nupur Audio
Presenting Label: Nav Haryanvi

DESI lyrics

DESI lyrics KHASA AALA CHAHAR

Rakhe Jo Kali Gadi
Moochan Aur Lambi Gadi
Ankhya Te Fook Deva Jo
Jinki Boli Se Aadi

Jinki Approch Se Thadi
Modde Par Kheshi Hai Bhyi

Desi Hai Desi Hai Bhyi
Desi Hai Desi Hai Bhyi
Desi Hai Desi Hai Bhyi
Chore Ye Desi Hai Bhyi

Desi Hai Desi Hai Bhyi
Desi Hai Desi Hai Bhyi
Desi Hai Desi Hai Bhyi
Chore Ye Desi Hai Bhyi

Dhoti Kurta Aur Khandaka
Pairan Mein Pehre Jutti
Inka Ithiaas Batave
Chogarde Bole Tutti

Peshe Te Karein Kisani
Seema Par Khadi Jawani
Engkish Ki Feel Bhi Lele
Dil Hai Par Hindustani

Jisne Na Inki Mani
Tadke Ne Peshi Hai Bhyi

Desi Hai Desi Hai Bhyi
Desi Hai Desi Hai Bhyi
Desi Hai Desi Hai Bhyi
Chore Ye Desi Hai Bhyi

Desi Hai Desi Hai Bhyi
Desi Hai Desi Hai Bhyi
Desi Hai Desi Hai Bhyi
Chore Ye Desi Hai Bhyi

Ke Haal Hai

Simple Sadharan Sa Hamara Parichaye
Gaam Ka Naam Laya Naam Ke Piche
Teaser Dikhaya Hai Picture To Baki Hai
Ibbe Te Pehla Kyun Ankhya Ne Miche

Thode Mein Kam Chale Shaunk Koni Jyada Ka
Bande Sawadu Hai Kam Hai Sawada Ka
Nakshe Banake Na Kaat Rakhe Sector
Na Kothi Ka Number Re Naam Chale Dada Ka

Farmtrac Pe Laga Rakhe Woofar
Mahra Swag Sari Duniya Te Upar
Balladha Ki Khich Dyan Speed Gt Road Pe
Re Fatteya Aali Buggi Ne Bana Dyan Mini Coopar

Teer Koni Chalde Gandasi Chale
Are Jeliyan Ki Gael Badmashi Chale
Ambuja Cement Jisi Jaan Mahre Gaat Mein Re
Bajre Ke Rot Gelya Laasi Chale

Khetan Mein Kare Kamayi
Chaudhar Se Dada Layi
Karda Karda Na Dekhe
Mehangi Pad Jagi Bhai

Khasa Te Gaam Danoda
Yaara Ke Chale Kaafila
Ghume Jab Tyre Road Pe
Log Khud Kare Faasle

Gaare Mein Tyre Dhaasle
Poore Kalesi Hai Bhyi

Yeah!
Desian Ka Desi Hai Style Chore Chail
Kise Cheej Ka Na Bail
Bas Yaari Hooke Gail

Dekh Chail Pehal Baithaka Ki
Mahal Bhi Hai Fail
Kade Mariye Tu Geda
Note Karle Mobile

Desi Hai Desi Hai Bhyi
Desi Hai Desi Hai Bhyi
Desi Hai Desi Hai Bhyi
Chore Ye Desi Hai Bhyi

Desi Hai Desi Hai Bhyi
Desi Hai Desi Hai Bhyi
Desi Hai Desi Hai Bhyi
Chore Ye Desi Hai Bhyi.

DESI lyrics KHASA AALA CHAHAR

राखे जो काली गढ़ी
मूचन और लंबी गाड़ी
अंख्या ते फूक देवा जो
जिन्की बोली से आदि

जिन्की दृष्टिकोण से थडि
मोडे पर खेशी है भई

देसी है देसी है भई
देसी है देसी है भई
देसी है देसी है भई
छोरे ये देसी है भई

देसी है देसी है भई
देसी है देसी है भई
देसी है देसी है भई
छोरे ये देसी है भई

धोती कुर्ता और खंडक
जोड़ी में पहरे जुत्ती
इंका इथियास बतावे
चोगर्दे बोले टूटी

पेशे ते करें किसान
सीमा पर खादी जवानी
अंग्रेजी की फील भी लेले
दिल है पर हिंदुस्तानी

जिस ना इनकी मनिक
तड़के ने पेशी है भयो

देसी है देसी है भई
देसी है देसी है भई
देसी है देसी है भई
छोरे ये देसी है भई

देसी है देसी है भई
देसी है देसी है भई
देसी है देसी है भई
छोरे ये देसी है भई

के हाल है

सरल साधना सा हमारा परिचय
गाम का नाम लाया नाम के पिचे
टीज़र देखा है पिक्चर तो बाकी है
इब्बे ते पहला क्यूं अंख्या ने मिचे

थोड़े में कम चले शौंक कोनी ज्यादा का
बंदे सावदु है कम है वादा का
नक्शे बने ना काट रखे सेक्टर
ना कोठी का नंबर रे नाम चले दादा का

फार्मट्रैक पे लगा राखे वूफर
महरा स्वैग साड़ी दुनिया ते उपारी
बल्लाधा की खिच ध्यान स्पीड जीटी रोड पे
रे फतेया अली बुग्गी ने बना ध्यान मिनी कूपर

तीर कोनी चलदे गंडासी चले
क्या जेलियां की गेल बदमाशी चले?
अंबुजा सीमेंट जैसी जान महरे गाट में रे
बजरे के रोट गेलिया लासी चले

खेतान में करे कामयाब
चौधर से दादा लाई
करदा करदा ना देखे
मेहंदी पद जगी भाई

खास ते गम दानोदा
यारा के चले काफिला
घुमा जब टायर रोड पे
लोग खुद करे फासले

गारे में टायर धसले
पूरी कलसी है भ्यि

हां!
देसी का देसी है स्टाइल चोर चाय
किस चीज का ना बैली
बस यारी हुक गेल

देख चैल पहल बैठक की
महल भी है असफल
कदे मरिये तू गेदा
नोट कार्ले मोबाइल

देसी है देसी है भई
देसी है देसी है भई
देसी है देसी है भई
छोरे ये देसी है भई

देसी है देसी है भई
देसी है देसी है भई
देसी है देसी है भई
छोरे ये देसी है भी।

DESI lyrics KHASA AALA CHAHAR song end now if any mistake comment below

DESI lyrics KHASA AALA CHAHAR
DESI lyrics KHASA AALA CHAHAR

Leave a Comment